Jun 19, 2024

Circulariteit in home

Aan de slag in een CIRCO track

Als bedrijf in de interieurbranche ben je continu bezig betere producten op de markt te brengen. Onderscheidende en innovatieve producten en toepassingen, gemaakt van de beste materialen. Je hebt al stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Maar heb je je al voldoende voorbereid op nieuwe wettelijke eisen? Wil je in actie komen om je concurrentie voor te blijven? Doe dan mee aan een CIRCO track!

Grijp je kansen
Er is geen ontkomen aan. Alle – alle – bedrijven in woondecoratie, meubel en interieurbouw zullen moeten voldoen aan de wettelijke eisen van duurzaamheid. Ja, dat betekent extra administratieve taken, en nee: dat is niet iets om naar uit te kijken. Maar het betekent ook: nieuwe kansen.

Zet de eerste stap richting circulair ondernemen. Verken je kansen om je concurrentiekracht te vergroten, nieuwe waarde te creeren en samenwerking in de keten te verbeteren. En bedenk: als je nu stappen zet, ben je de concurrentie voor!

Aan de slag
In een CIRCO track van drie dagdelen doe je grondige, compacte én toepasbare inzichten op; coaching sessies helpen je bij het vinden van het juiste spoor.

 • Bereid je voor op nieuwe wet- en regelgeving
 • Verken nieuwe business kansen, vergroot je concurrentiekracht, en creëer nieuwe waarde voor je bedrijf en je klanten
 • Pas nieuwe designstrategieën toe en (her)ontwerp je product of dienst
 • Toets je plannen aan hun technische en commerciële haalbaarheid
  Je vertrekt met een haalbaar plan dat op korte termijn realiseerbaar is.

Met een team van 2 personen uit je bedrijf neem je deel aan 3 trainingen van een dagdeel, en krijg je online een intake en coaching sessies.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor deze tracks voor de woonbranche is Irene aanspreekpunt. Ik breng in kaart welk soort bedrijven interesse heeft, en welke vragen en behoeften er zijn. Zo kunnen we een effectief programma samenstellen. Ik ben ook zelf aanwezig bij de track. Heb je nog vragen? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 CIRCO track meubels en interieur

 • Woensdag 2 oktober, 16 oktober en 6 november, en een terugkomdag op 27 november 2024
 • 09.00-13.00 uur
 • Locatie MAAK Haarlem
 • Investering € 1500 excl BTW per bedrijf

Voor bedrijven in de interieurbouw, meubelmakers en projectinrichters. Elk bedrijf in deze sector kan deelnemen, ook zzp’ers. Deelnemen met ketenpartners zoals leveranciers en afnemers is ook mogelijk en biedt goede kansen voor nieuwe circulaire plannen.

CIRCO website - meer informatie en inschrijven

CIRCO track woon- en tuindecoratie

 • Donderdag 17 oktober, 7 november en 21 november 2024
 • 09.00-13.00
 • Locatie Oost Nederland, nader te bepalen
 • Investering € 1000 excl BTW per bedrijf

Voor alle soorten bedrijven in woon- of tuindecoratie en woontextiel. Of je nu groot of klein bent, zelf produceert of importeert, duurzaamheid al in de praktijk brengt of nog niet: iedereen kan aanhaken. Ook als je producten buiten Europa worden geproduceerd, als je al gecertificeerde materialen gebruikt of volgens fair trade-principes werkt: iedere ondernemer kan aan de slag met circulariteit.

CIRCO website - meer informatie en inschrijven

Per bedrijf doen twee deelnemers mee; bij voorkeur een duo van creatie (design) en commercie (sales, marketing of business development). Het is ook mogelijk om de track te volgen met ketenpartners, toeleveranciers of collega-ondernemers. Neem contact op met Irene om dit te bespreken.

 

Partners
CIRCO inspireert en equipeert bedrijven om te komen tot nieuwe vormen van waardeketens en het samen optrekken van creatieve en maakindustrie, van business en design. De CIRCO-methodiek is een bewezen aanpak. Inmiddels hebben meer dan duizend mensen deelgenomen aan de workshops van CIRCO.

Irene Vermeulen begeleidt bedrijven in de woonbranche bij het ontwikkelen van hun assortiment en markt. Als specialist in handmade en duurzaam design geeft ze onder meer workshops waarin bedrijven werken aan een beter en onderscheidend product voor hun doelmarkt, met verbeterde ecologische en sociale performance. Craftscurator is partner van CIRCO voor de tracks in de woonbranche.

 
 
Verken circulaire business modellen
zoals die van Cooloo
Pas nieuwe designstrategieën toe
en (her)ontwerp je product of dienst
Verken nieuwe business kansen en vergroot je concurrentiekracht
in een 3 daagse CIRCO training
Bereid je voor op nieuwe wet- en regelgeving
en blijf de concurrentie voor
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Verken hoe je circulariteit kunt toepassen in jouw interieur bedrijf! Neem contact op,
dan zorgen wij voor een zo effectief mogelijk programma, afgestemd op jouw behoeften.

Email Irene